Rupert Grint-Ron Weasley

27. listopadu 2007 v 16:49 | Wampirella |  Harry Potter Herci

Rupert Grint - Ron Weasley

Datum narození:
24.08.1988
Místo narození: Hertfordshire, Anglie
Znamení:
Panna
Filmografie:
2008-Harry Potter a Princ dvojí krve
2007-Harry Potter a Fénixův řád
2006-Lekce řízení
2005-Harry Potter a ohnivý pohár
2004-Harry Potter a vězeň z Azkabanu
2002-Harry Potter a tajenmá komnata
2002-Prďoši
2001-Harry Potter a kámen mudrců

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jaký film máte nejradši?

Van Helsing 26% (426)
X-Men 6.2% (102)
Harry Potter 34.8% (570)
Pán prstenů 14.9% (245)
Tomb Raider 5.5% (91)
Kletba bratří Grimmů 3.7% (61)
Final FantasyVII:Advent Children 8.8% (145)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama