Leden 2008

Patrick Stewart

31. ledna 2008 v 19:57 | Wampirella |  X-Men

Patrick Stewart-Professor Charles Xavier

Datum narození:
13.07.1940
Místonarození:
Mirfield, West Yorkshire, Velká Británie
Znamení:
Rak
Filmografie:
2007Želvy Ninja
2006Bambi II
2006X-Men: Poslední vzdor
2005Strašpytlík
2005Mysterious Island
2004Quest for King Arthur
2004X-Men Legends (hra)
2004Forgotten Realms: Demon Stone
2004Back to Gaya
2003Lev v zimě
2003Star Trek: Elite Force II
2003X-Men II - Wolverine's Revenge (další hra)
2003X-Men II
2002Král Lear z Texasu
2002Star Trek: Starfleet Command III
2002Star Trek: Nemesis
2002Star Trek: Bridge Commander
2002X-Men: Next Dimension (jde o PC hru, víc jsem nezjistila)
2001Star Trek: Armada II
2001Jimmy Neutron
2000X-Men
2000Star Trek: Invasion
1999Star Trek: The Next Generation Companion
1999Star Trek: Hidden Evil
1999Ultimate Trek: Star Trek's Greatest Moments
1999Vánoční koleda
1999Animal Farm
1999Intimate Portrait: Natalie Cole
1999Star Trek: Armada
1998Životní pojistka
1998Star Trek IX: Vzpoura
1998Dad Savage
1998Princ Egyptský
1998Star Trek the Experience: The Klingon Encounter
1997Masterminds
1997Spiknutí
1996Star Trek 8: První kontakt
1996Canterville Ghost
1995500 Nations
1995Jeffrey
1995Star Trek: The Next Generation - A Final Unity
1995Let It Be Me
1994Star Trek 7: Nová Generace
1994In Search of Dr. Seuss
1994Liberation
1994Gunmen
1994Pagemaster
1993Robin Hood: Men in Tights
1993Vlak smrti
1992MGM: When the Lion Roars
1991L.A. Story
1990Discovering Hamlet
1986Lady Jane
1985Doctor and the Devils
1985Lifeforce
1985Code Name: Emerald
1985Wild Geese II
1985Walls of Glass
1984Uindii
1984Pope John Paul II
1984Kaze no tani no Naushika
1982Plague Dogs
1982Smiley's People
1981Maybury
1981Excalibur
1979Tinker, Tailor, Soldier, Spy
1978When the Actors Come
1976I, Claudius
1975Hedda
1975Hennessy
1974Gathering Storm
1969Civilisation
Patrick Stewart
Patrick Stewart
S Ianem McKellenem..pěkná fotečka:)

Kapitola první - Plamínek vzpomínky

31. ledna 2008 v 14:16 | Wampirella |  Bradavice2:Kolotoč světa
Jak všichni víte, no možná nevíte...pár vyvolených ví, že Jake Leewenson byl podle Heatha Ledgera. Proto bych chtěla tuto povídku věnovat jeho památce.
První kapitolka s názvem Plamínek vzpomínky není příliš dlouhá...No doufám, že se vám bude líbit:)
Heath Ledger

Yuna

31. ledna 2008 v 14:00 | Wampirella |  Různé FF
A na závěr: Yuna a Tidus;-) Ty picty fakt žeru!!!:))

Gackt Camui

30. ledna 2008 v 22:02 | Wampirella |  Gackt Camui
Tohle jsem si fakt nemohla odpustit...no já Gackta prostě žeru upa nejvíc!!!Uááá! No nitz...sem jako před chvilou zjistila, že je rozvedenej a moc moc mě to potěšilo:D no prostě svobodnej chlap je přitažlivější, ať je odkudkoli:D:D Jainak...jukněte SEM skvělá česká stránka o Gacktovi:) Když tam juknete a počtete si ve faktech a v životopise, zjistíte, že je Gackt velký šílenec(ale sladký šílenec:)).
Muj oblibenej pict:)) Tady mu to fakt sekne..ostatně jako všude:)

Gackt Camui

zpěvák, textař, multiinstrumentalista

Datum narození: 04.07.1971
Místo narození: Okinawa, Japonsko
Znamení: Rak
Filmografie:
2009 Bunraku
2007 Fuurin Kazan(Tv)
2003 Moon Child
2003 Shin Hokuto no Ken
2002 Hero's Hero
1997 Bel Air
Gackt Camui

Hlášky GJH

30. ledna 2008 v 17:47 | Wampirella |  Moje "řeči"
Sepsala jsem pár hlášek, které padly v mé třídě na Gymnáziu J.Heyrovského:) Jelikož se mi sem nehodily, dala jsem je Melian, takže si je můžete přečíst TADY
Ovšem Mel něco pozměnila...takže pro mě to už nevyznívá tak vtipně, jako to vyznělo doslova při hodinách:D No nic...koukněte tam a nechte komment:))) vaše


Kolotoč světa

29. ledna 2008 v 18:03 | Wampirella |  Bradavice2:Kolotoč světa
Pro ty, kteří nečetli Bradavice1 a chtěli by číst dvojku:) a nebo pro ty, kteří pozapoměli děj 1.
Malé schrnutí děje povídky Bradavice!
Postavy: Melissa Tinsliová, Jake Leewenson, Alysson Foxová, Sindy Gilbertová, Lee Jordan, Fred Weasley, George Weasley, Henrick Wolen...
Děj:Vše se odehrává v době, kdy Harry Potter(který se ovšem v povídce vyskytuje jen zřídka) chodí do čtvrtého ročníku v Bradavicích. Melissa, halvní hrdinka, chodí do 5.ročníku spolu se svými kamarádkami Alysson a Sindy. Na příčné ulici narazí na kluka jménem Jake, o kterém později zjistí, že také chodí do Bradavic, a co víc do Nebelvíru jako ona.(Nečekaně) Dá se s ním dohromady a jde s ním na Vánoční ples, kde jí obtěžuje student z Havraspáru Henrick Wolen. Jake ho za to zmlátí. Vlastně ho skoro zabije a tak ho vyloučí z Bradavic. Melissa nemůže uvěřit svým očím, když Jakea přijmou zpátky. Další důležité zvraty, bez kterých by jste se neobešli v povídce nejsou, takže přeji příjemné čtení 2.dílu s názvem Bradavice2:Kolotoč světa.

Kapitola jedenáctá - Bílý útes

29. ledna 2008 v 16:38 | Wampirella |  Povídka , Za bouří'
Bílý útes
V Nevadě, asi kilometr od Rena stály u jednoho z domků tři postavy. James zvedl ruku a stiskl zvonek. Po chvíli se ve dveřích objevila drobná stařena s úhledným drdolem a s květovanou zástěrou.
,,Dobrý den," začal James ,, jsem James Gilleham, tohle jsou Jessica a Rick Bylockovi."
,,Dobrý den," řekla stařena chraplavým hlasem a stále se na ně nechápavě dívala.
,,Naše jména však nejsou důležitá...jsme tady, protože váš vnuk, Malcom, chtěl, abych vám něco předal."
Stařena na něj vykulila oči. ,,Malcom?! Vy jste viděl Malcoma? Pojďte dál!" Zatahala Jamese za rukáv a zašla dovnitř.
,,Udělejte si pohodlí," ukázala na pohovku a křesla v pokoji vedle vchodu ,,dáte si čaj? Nebo něco jiného?"
,,Ne, děkujeme," zakroutil James hlavou. Bylo mu hrozně, vůbec nevěděl, jak má Malcomově babičce říct, že je mrtvý.
Mlčky jí podal dopis, který Malcom napsal před svou smrtí. Stařena ho rozložila a četla: ,Milá Amando, babičko. Tenkrát před dvěma lety, při cestě do Las Vegas, jsme s rodiči narazili na tornádo. Tornádo, které nás přemístilo jinam, na jiný svět. Vím, zní to divně. Stal se ze mě dantalian a zabil jsem mámu i tátu. Je mi těžko, když to píšu. Lituji toho, lituji všeho špatného co jsem kdy udělal. Už musím končit. Jestli ti nedávám tento dopis, něco se stalo. Ať se stalo cokoliv netrap se. Brzy se jistě shledáme. Navždy tvůj Malcom.'
Rozklepaly se jí ruce a do očí jí vhrkly slyzy. Zabil jsem mámu i tátu...nedávám dopis...něco se stalo... stále jí to znělo v hlavě. Nemohla tomu uvěřit. Nic nechápala.
Jessica se na ní lítostně podívala a objala ji.
,,Jak je to možné?" plakala jí Amanda na rameno.
James přivřel oči, aby zatlačil slzy. Rick seděl nehnutě a mlčky. Zarytě hleděl do země.
,,Paní..." řekl James.
,,Co je s mým vnukem? Co je s Malcomem?" Podívala se na něj uplakanýma očima.
,,Je mrtvý."
Stařena se opět dala do usedavého pláče.
,,Zemřel, když nás ochraňoval proti nepřátelům," snažil se jí James uklidnit ,,byl to dobrý člověk. I přes to všechno."
Když se Amanda trochu uklidnila, zeptala se rozklepaným hlasem:,,Co je to dantalian?"
,,Je to něco jako upír," odpověděl James klidným hlasem.
Poté staré ženě vysvětlili vše, co se odehrálo v zemi Za bouří. Řekli jí o elfech a dantalianech, o Temné pevnosti i o Dantalionu a Varadrassu.
,,Prosím vás, aby jste si nechala vše pro sebe," řekl ještě James při odchodu ,,smiřte se se vším a žijte normální život."
Všichni tři nasedli do taxi a zamířili směrem na Gillehamovu farmu.
Strejda Arthur byl právě v garáži, kde opravoval svůj věčně rozbitý traktor. Když spatřil tři příchozí, upustil na zem šroubovák. Roztřeseně, pomalým krokem, k nim přišel.
,,Vrátili jste se..."
,,Strejdo," zašeptal James a objal ho.
,,Jamesi...Ricku," Arthur nemohl uvěřit vlastním očím ,,Jessico? Jsi to ty?"
Jessica se usmála a vrhla se Arthurovi kolem krku :,,Jsem to já!"
,,Děvče...já myslel, že jsi mrtvá!" rozplakal se ,,změnila jsi se. Vy všichni."
,,Pojď dovnitř. Všechno ti povíme," řekl Rick a ohlédl se dozadu na krajinu. Zase zpátky doma.
Vítr vlál, stromy šuměly. Prozářenou krajinou se rozlévaly červánky. Na okraji toho všeho vyčníval z bílé skály nádherný útes. Reag stál se zavřenýma očima a své myšlenky nechal plynout. Cítil teplý vítr na své kůži. Truchlil za ztraceného přítele. Náhle ucítil přítomnost někoho dalšího.
,,Mohli jsme pro něj něco udělat? Mohli jsme změnit jeho osud?" řekl tiše, aniž by se otočil.
,,Ne...nemohli jsme dělat nic." Sephor popošel blíž k Reagovi a zadíval se do dálky:,,Byl jsem u Arayel," nachvíli se odmlčel ,,musíme doufat."
,Nevzdávej se své naděje. Nikdy nepochybuj o sobě samém. A nevěř ničemu, co nevidíš na vlastní oči.'
,,Jaký to má smysl?" sklopil Reag oči.
,,To nevím, vím jen jedno," znovu se odmlčel.
,,Je Mender skutečně mrtvý?"
Konec

Oliver and James Phelps-Weasleyova dvojčata

28. ledna 2008 v 17:47 | Wampirella |  Harry Potter Herci

Oliver Phelps-George Weasley

James Phelps-Fred Weasley

Celým jménem: Oliver Martin John Phelps, James Andrew Eric Phelps
Datum narození:
25.02.1986
Místo narození:
Birmingham, Angelie
Znamení:
Ryby
Filmografie:
2008-Harry Potter a Princ dvojí krve
2007-Harry Potter a Fénixův řád
2005-Harry Potter a ohnivý pohár
2004-Harry Potter a vězeň z Azkabanu
2002-Harry Potter a tajenmá komnata
2001-Harry Potter a kámen mudrců
Oliver Phelps
James Phelps

Kapitola desátá - Musíte jít

28. ledna 2008 v 15:41 | Wampirella |  Povídka , Za bouří'
Musíte jít
Všichni přítomní ohromeně stáli a s otevřenýma pusama zírali na Safiru.
,,Nejsem její pravá dcera," řekla poněkud znuděným hlasem.
,,Jakto?"
,,No prostě takto!" odsekla.
Když si všimla, že na ní ostatní stále zírají, protočila panenky a vysvětlovala dál:,,Prostě nejsem vlastní. Je to velkej problém? Máma nemůže mít děti..."
Endera se rychle zhostila slova, aby nemluvil někdo jiný a neplácnul nějákou blbost:,,Není to problém. Teď by jsme ale měli radši rychle vypadnout."
Safira pokrčila rameny a vydala se ven.
Když byli všichni dost daleko od pevnosti, na chvíli se zastavili.
,,A kam teď? To budeme muset projít bažinami?" řekla Endera starostlivým hlasem.
,,Ne! Probůh! Tamtudy vůbec nechodíme...no my tedy létáme nad ní, ale když s sebou máme zajatce, tak chodíme stezkou kolem," zavrtěl Leiner hlavou.
,,Aha...no tak v tom případě by jsme se neměli zdržovat."
Došli před úzký jeskynní tunel.
,,To je ta stezka?" zeptal se Dante.
,,Ano. Teď budeme muset jít pojednom zasebou."
,,Reagu, půjdeš poslední?" obrátil se Mender na přítele.
,,Jistě, tebe tam chlapče jít nenechám," řekl Reag s úsměvem.
,,A proč? Ono tam snad na nás číhá nebezpečí?" Rickovi přejel mráz po zádech, když si vzpoměla na příšeru, které čelil při cestě za nymfou.
,,No spíš ne, ale tak pro jistotu. Víte v bezpečí budeme až na konci, ve Valionském lese. Tam nás jen blázen nebo sebevrah může napadnout," poznamenal Reag a pokynul rukou Areanovi, aby šel první, kdyby někdo zaútočil zepředu.
Safira se trochu otřásla. Nebylo jí moc příjemné procházet úzkou jeskyní, kde neuvidí ani krok před sebe, s partou krvežíznivých dantalianů. Rick si jejího strachu v očích všiml:,,Neboj se, půjdu hned za tebou. Se mnou se ti nemůže nic stát."
,,Tak o tom vážně pochybuji!" odsekla.
Dante jejich rozhovor sledoval a při Safiřině poznámce se uchechtl. Rick ho spražil pohledem a tak jen pokrčil rameny a nasadil nevinný výraz.
Jeskyně byla opravdu tak tmavá, že Dante před sebou viděl jen Endeřiny zářivě fialové vlasy a lehké světlo z její hole. Začalo se zdát, že je cesta nekonečná. Už takhle šli asi hodinu a stále nebyl vidět konec tunelu. Všechny už zmáhala únava.
Konečně vyšli ven. Krajinu mezitím zaplavila noční tma.
,,No sláva," řekl Henor a unaveně se sesul na zem.
,,Musíme jít ještě kousek, abychom nebyli tak blízko průchodu. Pak se teprve zastavíme."
,,Ale já už nemůžu!" opáčila Safira.
,,Já...já taky ne," přidala se k ní Endera a víčka se jí únavou zavřely.
,,No jo, ty ženský..." zakroutil Dante hlavou a vzal svou milovanou do náručí. Po jeho vzoru si Rick přehodil Safiru přes rameno a šli dál.
Byli asi tři míle od Varadrassu a utábořili se. Dantaliani sice v noci nespí a také nespí každý den, ale jelikož nespali už dlouho, všichni pokorně dřímali.
,,Kampak kampak?" ozvalo se Safiře za zády.
,,Zase ty? Dej mi pokoj!" řekla a zrychlyla svůj krok.
,,Ty nikam nepujdeš!" Rick jí chytil pevně za ruku.
,,Ale jo pujdu tam, kam patřím!"
,,Ano, ale až zítra."
Safira se naštvala a praštila Ricka do nosu. Jeho stisk polevil a ona se dala do běhu.
,,Řekl sem nikam!"
Začali se prát. Na to že je princezna, je dost dobrá, honilo se mu hlavou a měl co dělat, aby se jí ubránil. Byla velice mrštná a měla silný úder. Právě se napřáhla, aby mu dala pěstí, ale on ji chytil za ruku.
,,Notak...už toho nech," řekl s lehkým úsměvem.
Skutečně se zastavila a zadívala se mu hluboko do očí. Začal se k ní naklánět. Safira se zamračila a jedním kopem mu podrazila nohy. Stáhl jí s sebou k zemi.
,,Au!" vykřikla. Seděla mu na hrudníku a on bezvládně ležel pod ní. Nadzvedl své tělo a přitáhl si jí blíž k sobě. Začal ji líbat. Nejdřív zapřela své ruce o jeho ramena a snažila se ho odstrčit, ale pak mu je ovinula kolem krku a ještě víc se k němu přitiskla.
,,Přeci nás v tom nemůžeš nechat," řekl po chvíli, když se od sebe odtrhli.
Upřela na něj své smutné oči:,,Musím se vrátit. Bez vás, ona by vás zabila."
Rick se zamyšleně zamračil.
,,Mám plán!"
Když jí řekl svůj plán, přikývla, poté ho políbila a řekla:,,Sbohem."
,,Třeba se ještě někdy setkáme," usmál se na ní.
Zmizela mu z dohledu.
Smutně sklopil oči a šel si znovu lehnout. Konečně jsem narazil na holku, o kterou bych vážně stál a zase jsem jí ztratil.
,,Kde je Safira?!" zhrozil se Jarkal, když viděl prázdné místo.
,,Pustil jsem jí," odpověděl mu Rick znuděným hlasem.
,,Cože?!" obořila se na bratra Endera ,,ty žertuješ!"
Rick jen zavrtěl hlavou.
,,Ale nebojte, mám to promyšlené."
Všichni se na něj nechápavě dívali.
,,Ona půjde za svou matkou a řekne jí, že čekáme jižně od Varadrasského mostu."
,,A to je ten plán?" nadzvedl Dante obočí.
,,Myslím, že chápu..." řekl Leiner ,,páni Ricku! Ty jsi hlavička!"
,,Nechápu to. Vy si opravdu myslíte, že královna jen tak otevře průchod?!"
,,Ano, přesně tak. Nemá na vybranou. Svoji část dohody jsme splnili. Ale má to jeden háček, určitě vyšle vojáky, aby na to dohlídli. Musíme to ztihnout."
Mender pomalu přešel k Dantemu:,,Jamesi, udělal bys pro mě něco?"
,,Ano?"
,,Já...víš, kdyby se něco stalo, předal bys tohle mojí babičce? Tady máš adresu," vtiskl mu do rukou úhledně složený dopis.
,,Prosím tě! Uvidíš, že jí to předáš sám," usmál se na něj.
,,Jo...ale kdyby náhodou."
,,Slibuju Malcome," řekl James a objal svého přítele.
Uprostřed Valionského lesa, asi míli od Varasdrasského mostu, na jednom palouku stály dvě osoby. Stály nehnutě a tiše. Široko daleko nikdo jiný než oni dva.
,,Ty se bojíš?" zeptal se muž své sestry.
,,Ano. Kapitán elfů je velmi silný."
,,Neboj se, zvládneme to."
Spatřili skupinu, spíše armádu elfích válečníků, jak si to míří přímo k nim.
,,Dobrý den, jsem Erwin, kapitán varadrasských vojsk," představil se obrovitý muž v čele skupiny. Vipadal nebezpečně. Rick byl oproti němu malé dítě.
,,Svou část dohody jsme splnili, teď chceme zpátky," řekla Jessica nebojácným hlasem.
,,Ale vy jste byli tři? Kde je váš třetí společník?" Erwin se rozhlédl s úšklebkem letmo kolem.
,,Je mrtvý," odpověděla ,,přidal se k dantalianům, musela jsem ho zničit."
Kapitán na ní sklouzl pohledem a bezeslova se otočil na jednoho ze svých mužů, který držel v rukou pozlacenou klec. Vyndal z ní krásného bílého orla a vypustil ho směrem k Varadrassu.
,,To je posel, který královně donese zprávu, že tu není váš nakažený přítel ani nikdo jiný. Za chvíli by se měl otevřít průchod."
Při slově nakažený se Jessica lehce zamračila. Kapitán o tom mluví, jako by to byla nějáká nemoc.
Chvíli mlčky stáli. Najednou se za jejich zády objevil velký světelný kotouč, průchod zpět.
,,Tak si pospěšte, než se zavře," řekl Erwin ,,a hodně štěstí."
Ale Jessica a Rick se ani nehnuli. Kapitán se zamračil a rychle vytáhl svůj meč. Skupina dantalianů se vyřítila zpoza stromů a dala se s elfími strážci do boje. Elfů bylo příliš mnoho, tohle nemůžem zvládnout, pomyslel si Dante a probodl jednoho z elfů.
,,Nepotřebujete pomoci?" objevil se ten, koho by tu čekali ze všeho nejmíň.
,,Sephore!" zakřičel Mender a pustil se do boje s Erwinem samotným.
Sephor se s úsměvem pustil do vojáků. Elfí řady se začali ztenčovat.
,,Honem! Za chvíli se to zavře!" vykřikla Jessica.
,,Už to bude!" řekl Leiner a rázem zkameněl. Z lesa se na ně vrhla další elfí armáda. Bylo jich tisíce.
,,Sakra!" Mender na vteřinu odvrátil zrak od svého protivníka. Erwin na nic nečekal a využil příležitosti k tomu, aby mu vyrazil jeho meč.
Rozhostilo se ticho.
Mender klesl na kolena.
Meč z bílého křišťálu mu projel tělem.
,,Mendere!" slyšel ještě tlumené volání. Všechno kolem bylo rozmazané a zpomalené.
,,Mendere," opakoval Reag a podpíral mu hlavu.
Mender mu už neodpověděl.
Jessice vhrkly do očí slzy.
,,Musíte jít!" zakřičel Leiner.
Neposlouchali ho. Sledovali Menderovo tělo, které se pomalu vytrácelo.
,,Ty parchante!" řekl Reag zlostně a převzal boj s Erwinem.
,,Jděte všichni! Zachraňte se!" zakřičel na ostatní.
,,Bez tebe nejdu!" zakroutil Leiner hlavou.
,,Já taky ne!" přidal se k němu Arean. Postupně se k nim přidali všichni.
,,Prosím Jamesi! Jděte alespoň vy. Nepatříte sem!"
James si vzpoměl na to, o co ho Malcom prosil. Chytil Jessicu a společně s Rickem proběhli pryč. Na lepší místo.

Něják to zlobí..

27. ledna 2008 v 21:17 | Wampirella |  Moje "řeči"
Jak asi vidíte, zase měním záhlaví...a nějak to nejde, je to useklý a já envim co ještě:(((( takže se moc omlouvám a prosím, nevšímejte si toho...musím to nák vyřešit a zatím nevím jak:(

Vampírky

27. ledna 2008 v 17:06 | Wampirella |  Různé
Upííírky, na které jsem narazila při hledání hlavní postavy do povídky Poslové temnoty.

Znovu new záhlaví!

27. ledna 2008 v 16:56 | Wampirella |  Moje "řeči"
Vím, jsem hrozná...ale nemůžu si pomoct...tamto záhlaví mi sem moc nesedělo, tohle se sem hodí víc a myslím, že se tu ohřeje víc než den:D:D

Kapitola druhá - Výměna názorů

27. ledna 2008 v 15:36 | Wampirella & Ergien |  Povídka ,Poslové temnoty'
Výměna názorů
S těma komentářema to vzávam..to bych se načekala. Dělám to hlavně kvůli Ergien, která by si kapitolku nezveřejnila dřív než já, a také kvůli Anduel, která se třese na pokračování:D
Tentokrát moje dílo:)) Ergien trochu opravovala:) Další kapitolka je na ní, tak komentujte, aby jsme měly chuť do psaní!!

Stávka!

26. ledna 2008 v 23:27 | Wampirella |  Moje "řeči"
Takže, jelikož NIKDO NEKOMENTUJE! Rozhodla jsem se vstoupit do stávky a nepřidám nic, dokud tu nebude alespoň 5 komentů!!!!:((( Se srdečným pozdravem stávkující.

Nahá Lara

26. ledna 2008 v 20:41 | Wampirella |  Tomb Raider fotogalerie
Obrázky poněkud "obnažené" Lary Croft. No pro holky nic moc:D:D A vzhledem ke grafice, ani nic moc pro kluky:D

Nové Záhlaví

26. ledna 2008 v 15:41 | Wampirella |  Moje "řeči"
Tak a hurááá!! Konečně jsem předělala záhlaví. To červené mi připadalo...hrozně depresivní :-! A tohle není ledajaké záhlaví: je to záhlaví, které jsem dělala já sama!!! Takže prosím piště jestli se vám líbí, popř. co by jste změnili:))) Teda, ale musím říct, že mi to dalo práci změnit ty barvy a přidělat Laře cop:)! Zatím se mějte vaše Wampirella

Underworld x Lara

25. ledna 2008 v 20:00 | Wampirella |  Tomb Raider fotogalerie
To je podoba:D:D

Kapitola první - První setkání

25. ledna 2008 v 19:09 | Wampirella & Ergien |  Povídka ,Poslové temnoty'
První setkání
A je to tady! První kapitolka společné povídky Poslové Temnoty! Tuhle kapitolku psala Ergien, já jí jenom lehce upravovala:)) tak čtěte a nechte koment.

Tifa

25. ledna 2008 v 16:53 | Wampirella |  Final FantasyVII
Tifa z deviantartu...
A dál Tifa s Cloudem:))