Gackt Camui

30. ledna 2008 v 22:02 | Wampirella |  Gackt Camui
Tohle jsem si fakt nemohla odpustit...no já Gackta prostě žeru upa nejvíc!!!Uááá! No nitz...sem jako před chvilou zjistila, že je rozvedenej a moc moc mě to potěšilo:D no prostě svobodnej chlap je přitažlivější, ať je odkudkoli:D:D Jainak...jukněte SEM skvělá česká stránka o Gacktovi:) Když tam juknete a počtete si ve faktech a v životopise, zjistíte, že je Gackt velký šílenec(ale sladký šílenec:)).
Muj oblibenej pict:)) Tady mu to fakt sekne..ostatně jako všude:)

Gackt Camui

zpěvák, textař, multiinstrumentalista

Datum narození: 04.07.1971
Místo narození: Okinawa, Japonsko
Znamení: Rak
Filmografie:
2009 Bunraku
2007 Fuurin Kazan(Tv)
2003 Moon Child
2003 Shin Hokuto no Ken
2002 Hero's Hero
1997 Bel Air
Gackt Camui
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 KL KL | 1. února 2008 v 19:50 | Reagovat

Jooo Gackt patří mezi nej zpěváky umě.... ^^

2 galopa no dragon galopa no dragon | 10. března 2008 v 11:33 | Reagovat

sweet i love him

3 Hannah Hannah | 6. května 2008 v 22:03 | Reagovat

!!!Gackt!!!

Ten je skutečně božííí, totálně ho "žeru"! :)

Má krásnej hlas, hezky vypadá, někdy trošku "ulítlejší" - ale i to je na něm super! (kdo taky není někdy tak trochu cvok, že?)

4 lusinka lusinka | Web | 3. července 2008 v 10:07 | Reagovat

ahojky hlasnes na mim blogu pro Gackt??pls diky!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama