Březen 2008


Komixoví otcové A.Park, J.Sibal, J.D.Smith a mnoho dalších!

30. března 2008 v 14:25 | Wampirella |  Různé
Jistě znáte komixy typu Tomb Raider, Witchblade, X-Men, Superman a pod. Ale většina z vás nemá ani ponětí, komu za ně vděčíme.
Zprvu tedy to jsou: Andy Park, Jonathan Sibal, Jonathan D. Smith, Gary Frank, Michael Turner, D. Tron a zřejmě ještě další a další, které se mi ovšem už dál nepodařilo najít:)

Jaro

28. března 2008 v 22:13 | Wampirella |  Moje "řeči"
Už hezkých pár dní je tu Jaro. Momentálně nemám do čeho píchnout, tak vám sem napíšu, na co se můžete těšit, co vás čeká:))
Co se povídek týče: Už nějákou dobu slibuji Za Bouří 2. Skutečně to píšu, ale dávám přednost povídkám, které už mám rozepsané. Ale nebojte 2 určitě někdy bude!
Dál: Povídka Bradavice bude velmi obsáhlá, takže se nebojte, že brzy skončí:)) A co se Střípku Prázdnoty týče, tak ten hodlám táhnout stále dál a dál, pokud tedy bude nějáký nápad na děj:)
Sun Lane bude už brzy další:) Je na začátku, takže tady vám ani nemám co dál říct:))
Také mě napadlo napsat něco o Laře Croft, ale zatím to nevypadá. Povídku o upírech taky dál nezvažuji, dyštak za čas.
A slibovaný nový konec Harryho Pottera napíšu, až budu mít náladu. Tohle chce čas, ale dočáte se:))
Tohle a mnoho dalších filmů a her!!! Zdravím, vaše Wampirella
Jo a jestli mě máte rádi, tak pro mě prosím hlasujte v SONB TADY děkujï pěkně:))

Kapitola osmá-Prasinky pod sněhem

28. března 2008 v 20:43 | Wampirella |  Bradavice2:Kolotoč světa
Prasinky pod sněhem
Kapitolka Bradavic2! Se přiznám, že tohle je moje oblíbená povídka:) Taky aby ne, když hl. postavou je tak trochu Heath:)

Witchblade

27. března 2008 v 17:39 | Wampirella |  Různé

Tom Felton-Draco Malfoy

25. března 2008 v 19:22 | Wampirella |  Harry Potter Herci

Tom Felton-Draco Malfoy

Datum narození: 22.09.1987
Místo narození: Londýn, Velká Británíe
Znamení: Panna
Filmografie:
2008 Harry Potter a Princ dvojí krve
2007 Harry Potter a Fénixův řád
2005 Harry Potter a ohnivý pohár
2004 Harry Potter a vězeň z Azkabanu
2002 Harry Potter a tajenmá komnata
2001 Harry Potter a kámen mudrců
1999 Home Farm Twins
1999 Anna a král

Tomb Raider-Legenda o Medusině masce

25. března 2008 v 17:38 | Wampirella |  Tomb Raider Game/Různé
Lara Croft-Tomb Raider
Legenda o Medusině masce
Jde o komixový příběh o slavné archeoložce Laře Croft.
Příběh začíná jedním z Lařiných dobrodružství v Íránu, kdy krade zpět náhrdelník, který byl odcizen z muzea.
Lara si relaxuje na své jachtě a očekává návštěvu. Tou návštěvou má být nebezbečný a bohatý Paris D'Arseine, který si Laru najme, aby našla Medusinu masku, která je celá ze zlata. Lara se tedy vydá pátrat do hlubin moře, kde najde stopu, která ji zavede do Nepálu ke starému příteli (ehm spíše bývalému milenci) -Chasovi Carverovi.
Jenže, při jedné přestřelce je Lařin sluha Compton postřelen. Jeho tělo Lara už nevidí, protože ji Chas zatáhne pryč. Lara dál pátrá po zlaté masce a napomáhá ji v tom Carver, který po ní (věřte nebo ne) stále touží. Když mu Lara tzv. přitlačí nůž na krk, Chas ji prozradí vše, co o masce ví a tím ji dovede ke kamenému klíči, který má poukazovat na místo, kde je maska ukrytá.
Společně dojdou do nitra hory. Dojdou až k místu, kde leží kostra na jejíž tváři spočívá Medusina maska. Lara už v rukou masku drží, když v tom někdo napadne Chase.
COMPTON!
Na okamžik Laře namluví, že Chas ji vlákal do pasti, ale po chvíli se ukáže, že to je právě Compton, kdo celou věc nakamufloval. A důvod je prostý- Chtěl jen odměnu za několik let věrné služby rodině Croftových.
Compton se zmocní masky. I přes Lařino varování, že v sobě maska skrývá zlou sílu, si ji nasadí. Ovládne ho zlo a vysaje z něj všechen život.
Díky Lařině vzručnosti, se jí podaří jediným výstřelem masku z Comptonovy kostry sejmout.
Když je po všem, Lara i s Chasem se vrátí zpátky na jachtu, kde předají masku jejímu novému majiteli. Lara na oplátku nechtěla peníze, ale hrací skřínku, kterou nechal Paris vyrobit pro jeji matku, o kterou se před lety ucházel.
Když D'Arseine odlétá pryč, jeho letadlo vybouchne. Ach ta Lara, nedopustí, aby něco tak zlého, jako je Medusina maska, bylo ve zlých rukách.
Tuto komixovou knížku u nás stále prodávají! Cena je pod 400 Kč.

Piráti z Karibiku

24. března 2008 v 15:40 | Wampirella |  Mp3
TADY najdete některé skladby z filmu Piráti z Karibiku
A TADY najdete skladby z Pirátů z Karibiku na konci světa-včetně té skvělé písničky Hoist the colours (to je ta, kterou zpívají piráti hned na začátku:)

Velikonoce ve Final Fantasy VII

24. března 2008 v 11:55 | Wampirella |  Final FantasyVII
Tohle první je tak sladkýýý....

Veselé Velikonoce!

23. března 2008 v 21:34 | Wampirella |  Moje "řeči"
Přeji všem krásně ztrávené Velikonoční Pondělí:)) Holky, dávejte si pozor na zadky:D:D! Tak si užijte den bez školy, zatím se loučím papa:)

Will obrázky

23. března 2008 v 19:27 | Wampirella |  Piráti z Karibiku

Anna Valerious

23. března 2008 v 18:42 | Wampirella

Fan Arty Lary

22. března 2008 v 17:58 | Wampirella |  Tomb Raider fotogalerie
Líbil by se vám tenhle první na moje záhlaví?

Kapitola 4.-Ošetřovna

21. března 2008 v 18:00 Neopouštěj mě!
Ošetřovna
OD Arii:)) Další skvělá kapitolka, tahle je o něco delší, ale i přes to krátká...
Potichoučku sem se vykradla z dívčí ložnice, taková příležitost na pokec se mi nemusí přece jen tak naskytnout. Sice jsem si to asi desetkrát rozmyslela, ale musím se konečně dozvědět pravdu. No přece není nic špatného na tom, že si chci promluvit s Rickem, když mě tam odpoledne nepustili.
Asi ve tři hodiny, hned jak jsem se dozvěděla, že je Rick skoro v pořádku, a že má ,,jen" otřes mozku. Jsem se za ním vydala, ale moje plány mi zmařila Malofoyova partička.
,,Co tu slídíš Smithová?" sykla na mě Narcissa, když mě nachytala, jak se chci nenápadně vplížit do Rickova pokoje.,,Nic," špitla jsem a raději jsem se jí nepodívala do očí, protože na mě každý pozná když lžu. ,, Tak si to nic jdi dělat nikam jinam," utrousila Bellatrix a zpražila mě pohledem. Shrbila jsem se a chtěla nenápadně vyklouznout. ,,Rick Stuard potřebuje klid a ne, aby se kolem něj točil takovej moták jako si ty," dodala posměšně a mě vztekem zbělali klouby. Ale nemám tolik odvahy, abych se vzepřela té, která se svojí setřičkou slouží nějakému chlápkovi, co si říká Pán zla a ještě se tím chlubí. Je fakt divná, že vstoupila do nějaký pošahaný sekty!
Z mých odpoledních vzpomínek mě vytrhla paní Norisová. Rychle sem se schovala do jedné z tajných chodeb, o které si Potterovská parta myslí, že o ní kromě nich nikdo neví... amatéři, já mám Bradavický hrad už dávno v malíku.
Když byl vzduch čistý, zamířila jsem rovnou k ošetřovně. Tiše jako myška jsem vklouzla dovnitř a opatrně zavřela dveře. Naštěstí spí, soudím tak podle pravidelného oddechování, ale jaksi jen podle toho, protože je tu tma jak no…… v tunelu, ale bojím se rozsvítit.
Opatrně se tedy vydám podél čehosi tuším, že jsou to další prázdná lůžka. Tiše jak myška. ,,Au!" Křiknu a zároveň si zacpávám pusu. Zatracená postel, teď jsem ho určitě vzbudila, ale možná je to lepší. Asi bych stejně nenašla odvahu ho vzbudit třeba pohlazením a raději bych utekla.
,,Kdo je?" zaslechla jsem Rickův hlas. No spíš kuňknutí. Asi je pravda, že Zmijozelští jsou sralbotky!
,,Lumos," zašeptala jsem a pomalým krokem přešla ke krajní posteli u okna, kde spatřím zhmožděného kluka s ovázanou hlavou a nádherně pomněnkovýma očima. ,,To si ty!" řekne s úšklebkem ,,co tu chceš, tady není žádný sněm motáku ani mudlovských šmejdů, to sis asi trochu spletla Julie Smithová," zašeptá pobaveně. Trefil se do červeného! Do očí mi bhrkly slzy a do tváří krev. Otočila jsem se na podpatku a chtěla odtud co nejrychleji zmizet. Když jsem byla skoro u dveří, našla jsem v sobě odvahu. Nebo se mi spíš nahrnula zlost do mozku. Vykřikla jsem:,, Jsem se jen chtěla zeptat jak se ti daří a jestli ti náhodou před několika lety někdo nezabil bráchu, ale to je teď jedno!" udiveně na mě zíral. Opravdu nevím, kde se ve mně vzala ta drzost, ale to je teď taky jedno chci odsud co nejrychleji vypadnout!


Legolas

20. března 2008 v 15:08 | Wampirella |  Pán Prstenů

Jon Voight

19. března 2008 v 22:07 | Wampirella |  Tomb Raider film

Jon Voight-Lord Richard Croft

Datum narození:
29.12.1938
Místo narození:
Yonkers, New York, USA
Znamení:
Kozoroh
Filmografie:
2008
2007
2007
The Final Song
Bratz
Lovci pokladů: Kniha tajemství
2007Pride and Glory
2006September Dawn
2004Five People You Meet in Heaven
2004Karate Dog
2004National Treasure
2004Supersmradi: Malí géniové 2
2003Díry
2003Jasperský lynč
2002Druhá řada
2001Lara Croft - Tomb Raider
2001Pearl Harbor
2001Britney Spears Live from Las Vegas
2001Ali
2001Jack and the Beanstalk: The Real Story
2001Vzpoura
2001Zoolander
2000Genocide Factor
1999Varsity Blues
1999Dog of Flanders
1999Noah's Ark
1999Princ a surfař
1999All-Star Tribute to Johnny Cash
1998Nepřítel státu
1997U - Turn
1997Most Wanted
1997Anakonda
1997Rainmaker
1997Boys Will Be Boys
1997Rosewood
1995Nelítostný souboj
1995Convict Cowboy
1993Return to Lonesome Dove
1992Last of His Tribe
1992Rainbow Warrior
1991Chernobyl: The Final Warning
1989Eternity
1987Retour
1986Desert Bloom
1985Splašený vlak
1983Table for Five
1982Koukáme vypadnout
1981Sixty Years of Seduction
1979Champ
1978Coming Home
1976America at the Movies
1975Richter und sein Henker
1974Conrack
1974Krycí název Oděsa
1973All-American Boy
1972Vysvobození
1970Hlava 22
1970Revolutionary
1969Out of It
1969Půlnoční kovboj
1967Fearless Frank
1967Hour of the Gun

S dcerou Angelinou

Final Fantasy-příběh Clouda

18. března 2008 v 14:59 | Wampirella |  Final FantasyVII
Tohle (až na první řádek) jsem psala sama ze své hlavy:D:D Zase jako obvykle.kdyby tam něco nesedělo, dejte vědět:)
Cloud Strife je bývalý voják Shinry, byl zmanipulován Shinrou, aby zasadil Zackovy vzpomínky do svých a také vložil buňky Jenovy do svého těla.
Cloudova nejlepší kamarádka je Tifa, která je do něj zamilovaná. Ale Cloud miluje Aeris (přítelkyni svého zesnulého nejlepšího kamarádka Zacka) a když Aeris zemře, nemůže si to odpustit. Jak vidíte, Cloudův život provází samé utrpení.
Cloud se rozhodol stát vojákem Shinry, ale stal se pouhýmstrážníkem Shinry. A tak se seznámil se Zackem, který se stal jeho nejlepším přítelem. Po několika letech Cloud a Zack zamířili do Midgaru Shinra byla u moci a vojsko ty dva, co se snažili tajně vkradnout do města, chytlo. Cloud bohužel kvůli svému vegetativnímu stadiu nebyl schopen bojovat. Zack ho opřel kus od místa boje o skálu a smám šel vstříc vojákům Shinry. Zack byl přemožen. Když se k němu Cloud dostal, stihl mu jen předa svůj Sword(meč) a říct mu, aby pokračoval dál v životě. Po tomhle všem se Cloud stal žoldákem jako býval Zack. A dost se osamostatnil. Jako žoldáka si ho najala organizace Avalanche (pro záchranu planety), ale on nedělal pro záchranu planety, ale pro peníze, i když se ho Barret snažil přesvědčit. Slíbil kamarádce Tifě, že ji bude vždy ochraňovat. Ale pak, musel zneškodnit jeden z reaktorů firmy Shinra. Když prchal z této sabotáže, tak v jedné z Midgarských čtvrtí poprvé potkal Aeris. Podruhé se s ní viděl, když se propadl stropem v kostele, kde se Aeris starala o květiny. Spolu s ní prchl, u čehož ji slíbil, že se stane jejím ochráncem (a na Tifu se vykašlal). Aeris je zabita Sephirothem a Cloud ho začne nenávidět ještě víc než předtím.


Po dvou letech na planetě ztroskotala Jenova a vypustila do koloběhu buňky Sephirotha. Kvůli tomu většina lidí trpí nemocí geostigma. I Cloud je nakažený. Dává si za vinu, že nezabránil smrti Aeris. Párkrát se s ní setká a ona potvrdí Tifina slova (bla bla bla:D), že to není jeho vina a ať už to pustí z hlavy.
NAkonec se Cloudovi podaří přemoct Sephirotha a on může klidně žít dál s Tifou, Denzelem a Marlene-a s další hromadou jeho přátel:)

Rude

17. března 2008 v 21:29 | Wampirella |  Final FantasyVII
[Rude.jpg]

Will Kemp

16. března 2008 v 21:42 | Wampirella |  Van Helsing

Will Kemp-Velkan

Datum narození:
29.06.1977
Místo narození:
Anglie
Znamení:
Rak
Filmografie:
2008Let's Dance 2 Street Dance
2007Miguel and William
2004Van Helsing
2004Lovci myšlenek
2001Car Man: An Auto-Erotic Thriller
1996Swan Lake