Duben 2008

Marlene

30. dubna 2008 v 16:33 | Wampirella |  Final FantasyVII
Obrázků s Marlene je dost málo a nejsou nic moc...ale i přes to je sem dávám:))

Gackt fota-extrémní kreace

29. dubna 2008 v 17:33 | Wampirella |  Gackt Camui
Většina (ne li všechny) pochází z obdomí Malice Mizer, takže se nedivte:P

Vybíjená

29. dubna 2008 v 16:32 | Wampirella |  Různé filmy
Vybíjená
Vybíjenou můžete vidět dnes 29.4. na Primě v 21.20.Vybíjená: Běž do toho na plný koule (Dodgeball:A True Underdog Story)

Karaken-Hans Zimmer

29. dubna 2008 v 15:48 | Wampirella
Písnička z Piráti z Karibiku:Truhla mrtvého muže, od Hanse Zimmera Karken. Tuhle písničku chci mít na svatbě místo svatebního pochodu-konkrétně tu část, co začíná v 2.24. minutě;)) Z tý mi běhá uplně mráz po zádech. A teď si vemte slyšet tohle v kostele na varhany...ou yeah upa se rozplývám...


Bradavický hrad

28. dubna 2008 v 10:47 | Wampirella |  Harry Potter Místa

Bradavický Hrad

Hrad slouží jako škola čar a kouzel. Školu založili čtyři mocní kouzelníci, podle kterých se také jemnují čtyři koleje.
Rowena z Havraspáru, Helga z Mrzimoru, Salazar Zmijozel a Godrik Nebelvír.

Z toho tedy koleje:
Havraspár (Ravenclaw) - Kolejní barvou je modrá a bronzová. Na erbu mají zobrazeného orla. Jejich společenská místnost se nachází v západní vězi. Vstup do ní jsou dveře bez kliky, pouze s klepadlem ve tvaru havrana. Aby mohl student či studentka vejít, musí zodpovědět těžkou otázku. Ředitelem koleje je Fillius Kratiknot a kolejní duch je Šedá dáma (Helena z Havraspáru).
Do Havraspáru se dostávají chápaví a bystří studenti.

Mrzimor (Hufflepuff) - Kolejní barvou je žlutá a černá. Na erbu mají zobrazeného jezevce. O společenské místnosti se ví málo. Nachází se v přízemí u kuchyně ukryta za jedním z brnění. Ředitelkou koleje je Pomona Prýtová a kolejní duch je Tlustý Mnich.
Do Mrzimoru se dostávají studenti, co jsou laskaví a obětaví.

Zmijozel (Slytherin) - Kolejní barvou je stříbrná a zelená. Na erbu mají zobrazeného hada. Společenská místnost se nachází v podzemí za obrazem a vstoupit se dá za pomoci hesla. Ředitelem koleje byl Severus Snape a později Horácio Křiklan, který již jednou ředitelem Zmijozelu byl. Kolejní duch je Krvavý baron.
Do Zmijozelu se dostávají studenti především z čistokrevných čarodějnických rodin. Zmijozelští jsou velice ctižádostiví.

Nebelvír (Gryffindor) - Kolejní barvou je červená a zlatá. Na erbu mají zobrazeného okřídleného lva. Společenská místnost se nachází v severní věži za portrétem Buclaté dámy. Vstoupit se dá pouze s heslem. Ředitelkou koleje je Minerva McGonagallová a kolejní duch je Sir Nicholas de Mimsy-Porpington známý jako Skoro bezhlavý Nick.
Do Nebelvíru se dostávají chrabří a nebojácní studenti.

Do kolejí studenty zařazuje Moudrý klobouk, který si musí nejprve nasadit na hlavu.

Heslem školy je: Draco dormiens nunquam titillandus, což znamená: Nikdy nelechtej spícího draka.
Škola má také vlastní hymnu, která se většinou zpívá na zahájení školního roku, nebo při zvláštních událostech, jakým bylo třeba pořádání turnaje Tří kouzelníků.



Kapitola 2.-Zloděj

27. dubna 2008 v 13:02 | Wampirella & Gab |  Sun Lane
Zloděj
Moje společná práce s Gabem. Konečně sme splácali druhou kapitolku, tak čtěte a nechte koment:))

Diplomy

26. dubna 2008 v 12:56 | Wampirella |  Moje Diplomy
Diplomky ať už za spřátelení, nebo za soutěže z téměř celé doby existence mého blogu. Jsou fakt super a moc za ně děkuju:))

Elizabeth Swann-životospis 1.díl

25. dubna 2008 v 17:10 | Wampirella |  Piráti z Karibiku
Elizabeth Swannová bydlí v Port Royal. Jejím otcem je guvernér Weatherby Swann.

Legend pictures

24. dubna 2008 v 16:33 | Wampirella |  Tomb Raider fotogalerie
Obrázky Lary Croft z Legend (ten třetí fakt stojí za to;))

Lady (Mary)

23. dubna 2008 v 15:01 | Wampirella |  Devil May Cry
dmc4tgs07.jpg

Lara Lara Lara

22. dubna 2008 v 20:23 | Wampirella |  Tomb Raider fotogalerie
Nahoře máme Laru z Underworldu a z Legend. Musím uznat, že pokrok je celkem viditelný! Vím, že "nová" Lara na některých obrázcích vypadá divně, ale tady jí to fakt sekne.

Kapitola 2.-První výstup

22. dubna 2008 v 14:13 | Wampirella |  Ke Hvězdám
První výstup

Silvia Colloca

21. dubna 2008 v 15:52 | Wampirella |  Van Helsing
Silvia Colloca-Verona
Datum narození:23.7 1977
Místo narození: Miláno, Itálie
Znamení: Lev
Filmografie:
2009-Lesbian Vamire Killers
2008-A SIMPLE LOVE STORY
2008-OUT OF THE NIGHT
2007-VIRGIN TERRITORY
2007-ROMULUS MY FATHER
2006-DETONATOR
2005-L'APOCALISSE DELLE SCIMMIE
2004-VAN HELSING
2002-JAK NA MANŽELSTVÍ

Tato herečka u nás není příliš známá. Možná by vás zajímalo, že je ženou Richarda Roxburgha, který hráv ve Van Helsingovi hraběte Draculu. Spolu mají jedno dítě.

S manželem
Se svými filmovými koleginěmi-alias Marishkou (v levo) a Aleerou.

Kapitola 1.-Nanovo

19. dubna 2008 v 11:40 | Wampirella |  Ke Hvězdám
Kapitola 1.-Nanovo
A tady je první kapitolka! Vím, že sem říkala, že sem zaneprázdněná...se Sun lane to vypadá dobře...potíž je v tom, že Gab je strašně línej:D:D Ale hádam, že by to mohl dopsat do konce příštího týdne:)) Teď už čtěte a nechtě komentík, jak se vám to líbílo:))

Ke Hvězdám-info

18. dubna 2008 v 18:32 | Wampirella |  Ke Hvězdám
Budu psát další povídku! Tahle nebude z HP ani nebude fantasy.
Tady je info:
Postavy: Theodor Payton, Frederic Carnel, Joshua Simon, Gabriel Caio a další...
Děj ve stručnosti: Theodor přestoupil do jiné školy, do jiného města a hned první den našel své nejlepší přátele, kteří mu nahradí rodinu, která ho zavrhla. Společně budou mít skupinu, kterou se budou snažit ze všech sil proslavit. A za nedlouho dostanou příležitost.

Králové Ledové Arény

18. dubna 2008 v 12:58 | Wampirella |  Hvězdné zajímavosti
Včera jste mohli od 20:00 na Čt4 Sport sledovat exhibiční vystoupení krasobruslařů.
Tato akce byla uspořádána v Praze ve Sparta aréně a hlavním králem nebyl nikdo jiný, než trojnásobný mistr světa a olympijský vítěz,Rus-Jevgenij Pljuščenko(25).
Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko a maďarský houslový virtuos Edvin Marton při pražské exhibici Králové ledové arény.Pljuščenko a zády stojí houslista Marton
Pljuščenko se chce dokonce pro dvou leté odmlce vrátit ke své kariéře.
Moderátorem Galavečea byl Leoš Mareš, což se trochu bylo s televizními moderátory...Leoš má velmi pronikavý hlas a v jednu chvíli sem nevěděla, jestli mám poslouchat jeho a nebo ty druhý.
Pljuščenko si pozval také svého přítele, houslistu Edvina Martona, který dokonce řekl:,,Miluje vás Praho!" nebo něják takhle...(I přes jeho poněkud komický vzhled musím uznat, že to co předváděl na housle bylo fascinující.)
Marton doprovázel vystoupení každé krasobruslařské hvězdy a když se objevil Dima Bilan (Ruský zpěvák, který loni skončil 2. v Euro Songu), dokonce si střihli společně píseň, se kterou chce Bilan letos na Euro Songu zvítězit.
Dokonce vystupovali i Radka Kovaříková a René Novotný (trojnásobní mistři světa) a René si dokonce zatočil i s Leošem. Dále Philip Candeloro-který jako jediný dal přídavek. Mohli jsme vidět i Jozefa Sabovčíka, který předvedl svoje salto vzad v doprovodu rockové hudby.
Králové ledové arényJozef Sabovčík
Dočkali jsme se i akrobata na ledě Sergeje Jakimenka-ten to fakt válel a předváděl Crazy Froga. Diváky potěšili i Violetta Afanisojevová a Peter Dakk, kteří sou mistři obručí.
Také se ukázali: Irina Sluckaja, Suria Bonaly, Naomi Lang a Petr Černišev, Elena Grušina a Ruslan Gončarov, a mnoho dalších...
A nakonec, jako špička večera se předvedl Tomáš Verner, který sice dvakrát upadl, ale vše napravil na závěr, kdy skočil čtverný skok. Jinak se celý večer obeše bez pádů, snad jen s lehkými škobrtnutími.
Králové ledové arényTomáš Verner
Krasobruslení, René Novotný a moderátor Leoš MarešRené a Leoš
Králové ledové arényNezapomenutelný Candeloro
Králové ledové arényTomu se říká extrém! Violetta Afanisojevová a Peter Dakk
Králové ledové arényMistr Pljuščenko. Tohohle chlapa sem nevidělal spadnou ještě ani jednou a to koukam na krasobruslení už pár let. Vím vím, měl dvou roční odmlku...hlavní je, že se vrací! Tedy doufejme.
Tohle sice není ze včerejšího vystoupení...Marton a Pljuščenko
.To by bylo vše a na závěr bych řekla čtyři slova: To bylo fakt hustý!

TR Underworld wally

16. dubna 2008 v 17:11 | Wampirella |  Tomb Raider fotogalerie
TADY jsou 4 wally z TRU!

Neopouštěj mě! bordel v tom je...

16. dubna 2008 v 12:05 | Wampirella |  Moje "řeči"
Asi jse si všimli, že v povídce Neopouštěj mě! mam trochu bordel...omylem jsem vynechala jednu kapitolku a aby to šlo hezky popořadě, tak sem smazala ty poslední 2 a dala sem je tam znovu...takže kapitolu 6. již znáte a 5. a 7. si s chutí přečtěte:)))

Kapitola 7.-V učebně č.21.

16. dubna 2008 v 12:03 Neopouštěj mě!
V učebně číslo 21.
Je tu další kapitolka od Arii, vím, že mi to trvalo a moc se omlouvám, ale poslední dobou nevím, kam skočit dřív a navíc jsem teď nemocná a je mi zlee:-! A to není všechno...omylem jsem udělala...ehm chybu a vynechala jsem jednu kapitolu:( hned to napravím a dám jí sem.