Květen 2009

New Moon posters

30. května 2009 v 22:30 | Wampirella |  Filmová Fotogalerie Twilight
Obrázky k Novému Měsíci!!!

Nový Měsíc-všichni jdeme po cigaretě

27. května 2009 v 16:47 | Wampirella |  Filmová Fotogalerie Twilight
Ach ty celebrity...fotky z natáčení Nového Měsíce a podívejte, jak jsou všichni závislí!XD:D

Kapitola 8.-Deren Crow

25. května 2009 v 14:40 | Wampirella |  Irish Blood

Deren Crow
Ahoj, tak vám přináším novou kapitolku, která je zase ode mě. A proč? Je to jednoduché, teď už je tato povídka čistě jen moje (Ergien jí možná taky něldy dopíše, ale podle svého)-tak i já-podle svého. Tak doufám, že se vám bude líbit:)

Gackt v Mr. Brain

24. května 2009 v 19:27 | Wampirella |  Gackt Camui
Gack se objevil v japonském seriálu Mr. Brain a zahrál si tam na pár vteřin psychopata. Tady máte malou ukázku XD

Kapitola 5.-Bolavá Rána Opilcova

23. května 2009 v 15:08 | Aria |  Jizva v Srdci

Bolavá rána opilcova

Ahoj Zlatíci!!!
Přidávám pokračování k Jizvě v srdci (teda nepřidávám já, ale Wampy, já to jenom napsala!)
Takže takhle část je dost odlehčená, nic moc se zde neděje, takže se nedočkáte ani zásadního zlomu v ději, ale přesto doufám, že se vám kapitolka bude líbit a že vás potěší.
Za případné komentíky předem moc děkuji.


Pac a pusu Aria

Chuck Norris-vtipy

22. května 2009 v 13:34 | Wampirella |  Různé
Dala jsem vám se pár opravdu vydařených vtipů o proslulém Chuckovi Norrissovi, takže si je přečtěte, nebo to Chuck zjistí!!!

Nový vzhled

20. května 2009 v 15:47 | Wampirella
Tak mám nový vzhled. Snad se vám líbí, říkala jsem si, že by bylo dobré dát něco ve světlých barvách:))

X-Men Origins: Wolverine-Soundtrack

19. května 2009 v 16:55 | Wampirella |  Mp3
TADY si můžete stáhnout zdarma soundtrack k filmu X-Men Origins:Wolverine

Andělé a Démoni

18. května 2009 v 17:26 | Wampirella |  Různé filmy
Andělé a Démoni
Film podle stejnojmenné knižní předlohy od Dana Browna je skutečným trhákem-tedy, dle mého.

X-Men Origins: Wolverine

16. května 2009 v 21:52 | Wampirella |  X-Men
Konečně jsme se dočkali! Další díl, pokračování-spíše tedy PŘEDkračování- trilogie X-Men s názvem X-Men Origins: Wolverine

Ahoj!

12. května 2009 v 19:42 | Wampirella |  Moje "řeči"
Ahoj! Zdravím:)) Právě jsem se vrátila z německa a jelikož tu mám dost dotazů, jestli budu pokračovat se Získej mě, tak sem píšu...JISTĚ!!! Nebojte se, Budu pokračovat se všema povídkama, jen to trochu trvá:)


X-Men obrázky

8. května 2009 v 15:30 | Wampirella |  X-Men
Jelikož právě do kin vyšel zbrusu nový film X-Men Origins, řekla jsem si, že by nebylo od věci sem hodit pár obrázků.

Kapitola 15.-Konec 2/2

5. května 2009 v 14:43 | Wampirella&Ergien |  Povídka ,Poslové temnoty'
Sabríel a Feradon

Kapitola 15.-Konec 1/2

5. května 2009 v 14:42 | Wampirella&Ergien |  Povídka ,Poslové temnoty'
Ahoj, tak konečně sem dávám úplně poslední kapitolku Poslů. Trvalo to dlouho a pochybuju, že si to ještě někdo přečte, ale přece to nemůžu nechat bez konce, ne?:)
Kapitolka je rozdělená na dvě podkapitolky a každou z nich psala jedna pisatelka-já jsem psala první, s názvem Mrtvá nevěsta a Ergien druhou.
Tak snad se vám to bude líbit, nashle
Wampirella

David Wenham

2. května 2009 v 14:14 | Wampirella |  Pán Prstenů

David Wenham-Faramir

Věk: 43
Datum narození: 21. 09. 1965
Místo narození: Austrálie
Znamení: Panna

Filmografie:

2006 -300: Bitva u Thermopyl
2005 -Proposition
2004 -Van Helsing
2004 -Van Helsing: Londýnská mise
2003 -Vyrovnat si účty
2003 -Pán prstenů: Návrat krále
2002 -Lovec krokodýlů
2002 -Pán prstenů: Dvě věže
2001 -Moulin Rouge
1998 -SeaChange
1996 -Noc bláznů
1996 -Twisted Tales
1994 -Útěk z Absolomu
1994 -Tran the Man